Motel Punt14 | Hotels i apartaments per hores Barcelona
MotelPunt14

Frequently Asked Questions

Expliqueu-me, què és un SuperLoveHotel?

Disseny, elegància, misteri i discreció absoluta envolten els llits king size, les banyeres d’hidromassatge i les banyeres dobles. Un Love Hotel t’ofereix tot això i molt més. Habitacions per hores o sense límit de temps perquè puguis gaudir al màxim amb la teva parella i amb tota la intimitat que estàs buscant. En definitiva, amor contemporani només per a parelles.

H Regàs

La Paloma

La França

Punt14

I l’estada continuada sense límit de temps, què és?

Les nostres habitacions per hores s’acostumen a reservar sense límit de temps. Anomenem “estada continuada” a aquesta oferta. L’única limitació és que no es pot entrar ni sortir de l’habitació durant l’estada, ja que, en sortir de l’habitació, tornem a marcar-la com a disponible per als altres clients.

Discreció absoluta, com la garantiu?

En arribar, ja sigui en taxi o en cotxe, us fem desaparèixer en un túnel que condueix a un pàrquing privat on cada cotxe queda amagat de la resta. Des d’allà, acompanyem els clients fins a la seva habitació. La prioritat és que cap hoste es creui amb cap altre durant l’estada al Love Hotel per preservar la intimitat. Cuidem cada detall perquè, tant els nostres clients com els seus vehicles, romanguin en l’anonimat durant tota l’estada. Un tracte que, a part de garantir la màxima discreció, proporciona a la visita/experiència un halo sensual de misteri.

Em creuaré amb algun altre hoste a l’hotel?

No, garantim una discreció absoluta. Disposem d’habitacions d’espera i acompanyem cada client, tot just quan arriba a l’hotel, fins a la seva habitació, tant per entrar com per sortir, i així assegurar-nos que no us creueu amb ningú.

Com es fa una reserva?

Els nostres hotels per hores compten amb una secció denominada “Contacte i Reserves” a tots els llocs web, on trobareu el nostre telèfon i la nostra adreça electrònica. A les reserves per correu electrònic, la confirmació de la reserva es rep a l’adreça electrònica que ens proporciona el client.

I si vaig sense reserva?

No hi ha cap problema. Sempre que tinguem habitacions disponibles podràs reservar-ne una al mateix moment en què arribis a l’hotel. Perquè… què hi ha millor que l’amor imprevist?

Puc reservar una habitació per a tres o més persones?

No. Les nostres habitacions són només per a parelles.

Vull fer una sorpresa, és possible?

Estarem encantats d’ajudar-te! Només has de trucar o escriure a l’hotel (ja sigui per correu electrònic com per la pàgina de Facebook), i explicar-nos els plans que tinguis al cap. Farem tot el possible per ajudar-te a complir-los.

M’agradaria esperar la meva parella dins de l’hotel, és possible?

És clar que sí! Pots esperar-la dins la mateixa habitació i així jugar amb la il·luminació, la música i tot el que et faci volar la imaginació, preparant el millor ambient per a la vostra trobada.

És només per a parelles?

Un SuperLoveHotel és un hotel només per a adults que ofereix un nou concepte de l’amor en parella, ple de sofisticació i elegància. Els SuperLoveHotels han estat creats i dissenyats pensant en l’amor, amb llits grans, banyeres d’hidromassatge i banyeres ideals per a parelles.

Només vull dormir, passa res?

Els nostres llits són molt còmodes i cadascú decideix què fer-hi.

Quins altres clients visiten els SuperLoveHotels?

Qualsevol parella que desitgi veure complertes les seves fantasies, i que pensa a llogar una habitació o apartament per hores, trobarà als nostres Love Hotels per hores els establiments perfectes per satisfer els seus desitjos en un ambient íntim i discret.

Què vol dir Tourist Friendly?

Encara que estan pensats especialment per a l’amor i estiguem encantats de rebre parelles de la ciutat, els nostres SuperLoveHotels són hotels Tourist Friendly i per tant, també són benvinguts els visitants que vénen a Barcelona que vulguin gaudir d’uns dies a qualsevol dels nostres hotels.

Les banyeres són molt grans! Per què?

Doncs perquè estan pensades per a parelles amb molt d’amor.

On aparco el cotxe?

Tots els SuperLoveHotels tenen pàrquing al mateix edifici, propietat de l’hotel, totalment privat i vigilat, amb servei d’aparcador de cotxes i totalment gratuït. Des del moment en què qualsevol vehicle entra al pàrquing s’activa el nostre protocol de discreció.

Teniu servei d’habitacions?

Oferim un servei de bar i aperitius a preus completament competitius. Es tracta de begudes alcohòliques, refrescos, entrepans i aperitius envasats per evitar-ne la manipulació i garantir-ne la qualitat. La carta, com cada detall als nostres SuperLoveHotels, s’ha creat pensant en el més mínim detall.

¿Quins són els horaris de l’hotel?

No es poden tancar les portes a l’amor, així que el Motel Punt Catorze està obert les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

Vull saber-ne més: hi ha altres SuperLoveHotels?

Hi ha tres SuperLoveHotels més a Barcelona, tots envoltats de disseny, elegància i discreció, però cadascun té un estil i personalitat pròpia:

La França

H Regàs

La Paloma

Tinc més dubtes…

Posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@motelpuntcatorze.com o trucant al 93 633 02 84 i estarem encantats de resoldre tots els teus dubtes.

Punt 14
T.
93 633 02 84
W.
69 627 77 27
M.
Autovía de Castelldefels Km 185,
C./ Josep Lluís Sert 44-48
08850 Gavà Mar (Barcelona)

VER EN GOOGLE MAPS

(RTC) HB-003907-67