Motel Punt14 | Hotel per hores Barcelona ideal parelles
MotelPunt14

Altres Punts

 • Tibu-Ron Restaurant i beach club d’allò més cool. L’única terrassa elevada davant del mar de Castelldefels. Ambient eivissenc i glamurós per a tot tipus de butxaques. Impossible resistir-se a un mojito. Entreu al web.

  Tibu-Ron

  Restaurant i beach club d’allò més cool.
  L’única terrassa elevada davant del mar de Castelldefels. Ambient eivissenc i glamurós per a tot tipus de butxaques. Impossible resistir-se a un mojito. Entreu al web.

 • Kauai Un restaurant de tapes al costat de la platja de Gavà, amb un enorme espai exterior i zona lounge on gaudir tranquil·lament d’una copa, o de dues… Entreu al web.

  Kauai

  Un restaurant de tapes al costat de la platja de Gavà, amb un enorme espai exterior i zona lounge on gaudir tranquil·lament d’una copa, o de dues… Entreu al web.

 • La Pineda Un restaurant tradicional, a la mateixa Autovia de Castelldefels. Ofereix carta, menús i pizzes. És gran i compta amb salons privats per a celebracions. Entreu al web.

  La Pineda

  Un restaurant tradicional, a la mateixa Autovia de Castelldefels. Ofereix carta, menús i pizzes. És gran i compta amb salons privats per a celebracions. Entreu al web.

 • Rober’s Frankfurt + bar musical amb terrassa. Un clàssic de Castelldefels amb ambient jove situat al cor de Platjafels, zona de mil bars i restaurants. Futbolí, billar, dards i pantalla de futbol. Entreu al web.

  Rober’s

  Frankfurt + bar musical amb terrassa. Un clàssic de Castelldefels amb ambient jove situat al cor de Platjafels, zona de mil bars i restaurants. Futbolí, billar, dards i pantalla de futbol. Entreu al web.

 • El Castillo de las Tinieblas Si us van els parcs temàtics, aquest és un restaurant de por… Menú + espectacle de terror. Obre els caps de setmana i està just al costat de Punt14. Entreu al web.

  El Castillo de las Tinieblas

  Si us van els parcs temàtics, aquest és un restaurant de por… Menú + espectacle de terror. Obre els caps de setmana i està just al costat de Punt14. Entreu al web.

 • Souvenir Si no voleu acabar amb la nit, aquest és el millor salvavides de cap de setmana per als més marxosos. Un after a Viladecans amb ambient pacífic i bona música. Entreu al web.

  Souvenir

  Si no voleu acabar amb la nit, aquest és el millor salvavides de cap de setmana per als més marxosos. Un after a Viladecans amb ambient pacífic i bona música. Entreu al web.

 • La Pava Un lloc de tota la vida, a l’autovia. Famós pels seus esmorzars potents, en forma de plats combinats o entrepans boníssims. Pizzeria, braseria, pollastres a l’ast, fleca i quiosc. Entreu al web.

  La Pava

  Un lloc de tota la vida, a l’autovia. Famós pels seus esmorzars potents, en forma de plats combinats o entrepans boníssims. Pizzeria, braseria, pollastres a l’ast, fleca i quiosc. Entreu al web.

Punt 14
T.
93 633 02 84
W.
69 627 77 27
M.
Autovía de Castelldefels Km 185,
C./ Josep Lluís Sert 44-48
08850 Gavà Mar (Barcelona)

VER EN GOOGLE MAPS

(RTC) HB-003907-67